FRIVILLIG I JULEN?

I jule- og nytårsdagene har mange af os et ekstra fokus på at hjælpe andre. Derfor er flere og flere begyndt at ændre deres traditionelle julevaner og i stedet holde jul på fx det lokale plejehjem eller i varmestuen – mød fx Ejner, der arrangerer juleaften i Gellerup Kirke for ældre, ensomme og andre, der har brug for et fællesskab i julen.

Overvejer du at melde dig som frivillig i juledagene eller til nytår? Så hold øje med vores jule- og nytårskategori på frivilligjob.dk. Her finder du de opslag, der har med jul og nytår at gøre. Har du fx lyst til at arrangere og afholde en traditionel juleaften? Hjælpe børnefamilier med at søge julehjælp? Eller er du bare helt vild med at lave julemad og bage julekager til julearrangementer?

Mulighederne er mange, og du finder dem under jule- og nytårskategonien lige her. Men: Det kan være en fordel at være ude i god tid – det er populært at være frivillig i juledagene, og mange organisationer melder allerede, at de har frivillige nok til deres planlagte aktiviteter.

Du kan også kontakte dit nærmeste frivilligcenter for at høre nærmere om, hvilke initiativer der kan findes i dit lokalområde.