HVORFOR VÆLGE FRIVILLIGJOB.DK?


Frivilligjob.dk har eksisteret i mere end 10 år og er det mest brugte sted at søge frivilligt arbejde i Danmark. Med mere end en halv million besøg i første halvår af 2016 får dit opslag på frivilligjob.dk den synlighed, der skal til for, at I finder den eller de frivillige, I søger til jeres organisation.

Og det virker: Knap 90 % af de organisationer, der søgte frivillige på sitet i 2015 fik en eller flere ansøgninger på deres opslag - og godt 30 % af organisationerne fik i gennemsnit 5 eller flere ansøgninger på et opslag.

Opret dit første opslag her - og se gerne vores guide til opslag, der virker.

Projekt Frivillig
Vil I gerne have flere unge kræfter ind i organisationen? Så opret et Projekt Frivillig-forløb og bliv synlig på både projektfrivillig.dk og frivilligjob.dk.

Projekt Frivillig gør et stort stykke arbejde for at engagere studerende på landets ungdomsuddannelser i frivilligt arbejde, og med et Projekt Frivillig-forløb bliver din organisation synlig for denne målgruppe. Læs mere om Projekt Frivillig på projektets hjemmeside.

Volunteering.dk
I samarbejde med Obelske familiefond har vi lanceret volunteering.dk. Det er en engelsk pendant til frivilligjob.dk, og henvender sig til bl.a. expats.

Har I et opslag på frivilligjob.dk? Så kan I også få et på volunteering.dk. Log på, vælg dit opslag og vælg så oversæt tll engelsk. Det kan næsten ikke blive nemmere.