STÆRKERE REKRUTTERING ONLINE

For foreninger, fonde og andre NGO'er er annoncering på frivilligjob.dk gratis. I kan oprette det antal jobs, I har behov for, og vi giver jer gratis adgang til en brugerprofil, hvorfra I kan oprette og redigere jobs, se statistik og kontakte frivillige i vores CV-database.

Her på siden kan du læse mere om en række yderligere tilbud frivilligjob.dk, der kan styrke jeres digitale rekrutteringstrategi og mobilisere flere frivillige til jeres arbejde.

FRIVILLIGJOB.DK/ORGANISATION
KURSUS: ONLINEREKRUTTERING AF FRIVILLIGE
JOBOPSLAG +
VIL DU VIDE MERE?


FRIVILLIGJOB.DK/ORGANISATION
Med frivilligjob.dk/organisation giver I besøgende på foreningens hjemmeside adgang til at søge i de jobs, I og jeres lokale afdelinger har på frivilligjob.dk. Løsningen giver jer jeres potentielle frivillige den komplette søgeoplevelse fra frivilligjob.dk – suppleret af et kort, der visualiserer de frivillige muligheder, I tilbyder landet over. Med frivilligjob.dk/organisation får I et dynamisk og opdateret søgeredskab, der mobiliserer flere frivillige til jeres organisation.

Se et eksempel på frivilligjob.dk/organisation.
Vær opmærksom på, at siden er sat op i frivilligjob.dk og derfor tilpasset frivilligjob.dks layout. Ved implementering kan I tilpasse både layout og indhold til jeres behov og ønsker.

Årligt abonnement: 15.000 kr.


KURSUS: ONLINEREKRUTTERING AF FRIVILLIGE
Hvordan udnytter I bedst internettets mange muligheder for at nå ud til de rette frivillige? Internettet er for alvor blevet stedet, hvor vi søger information om alt – også når vi vil være frivillige.

På kurset kommer vi blandt andet omkring digitale rekrutteringsstrategier, mulige platforme og tips og tricks til den gode rekruttering. Kursusdeltagerne vil gå fra kurset med en større viden om onlinerekruttering og klar til i højere grad at udnytte de rekrutteringsmuligheder, som internettet giver.

Pr. oplæg: 3.000 kr. + transportomkostninger


JOBOPSLAG +
500 kr. pr opslag.

Med jobopslag + skriver vi jeres opslag for jer - ud fra et interview om jeres behov og vores viden om onlinerekruttering. Prisen dækker telefoninterview om behov, udkast til jobopslag, mindre tilretninger samt upload af opslag.

VIL DU VIDE MERE?
Kontakt projektleder Marie Tolstrup Hansen, hvis du vil vide mere om, hvad vi kan tilbyde din forening.
Mail: marie@frise.dk
Tlf.: 26 23 76 48

BEMÆRK: Alle priser er angivet uden moms.
BEMÆRK OGSÅ, at det ikke er tilladt at hente jobs fra frivilligjob.dk uden en aftale med os. Det er tilladt at linke til enkelte jobs uden en aftale med frivilligjob.dk, fx til brug af visning af jobbet på Facebook. Det er også tilladt at linke til en søgning i frivilligjob.dk.

Frivilligjob.dk er en non-profit organisation. Ethvert overskud vil derfor gå til den fortsatte drift og udvikling af frivilligjob.dk.