Privatlivs- og cookiepolitik

1.0 Cookies
Dette website anvender cookies. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. En cookie kan ikke se, hvem du er, hvad du hedder eller hvor du bor. En cookie kan ikke sprede virus eller andre skadelige programmer. Alle informationer fra cookies på Frivilligjob-dk er anonymiserede, og vi udleverer ingen data til tredjemand. Læs mere i vores privatlivspolitik under punkt 2.0.

1.1 Sådan bruges cookies på vores website
Cookies anvendes til at føre statistik over antallet af brugere samt klikrater. Derudover bruges cookies til at holde dig logget ind, når du bruger www.frivilligjob.dk til at oprette opslag for frivilligjobs.

Session cookies bruges til at huske dine log ind-informationer under dit besøg på sitet og betegnes som essentielle cookies, fordi de er nødvendige for, at du kan bruge Frivilligjob.dk optimalt.  Det er muligt at benytte sitet med session cookies deaktiveret. Men uden sessions cookies aktiveret skal du indtaste dine loginoplysninger, hver gang du klikker videre til en ny underside (fx et jobopslag), og du kan ikke logge ind som forening og oprette samt administrere opslag. Session cookies er aktive så længe, din browser er åben. Når du lukker browseren, forsvinder denne cookie.

1.2 Google Analytics (trafikmåling)
Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

1.3 Så lang tid opbevares cookies
Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg.

1.4 Sådan sletter du cookies
Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

1.5 Sådan undgår du cookies
Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du blokere dem. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering .

2.0 Personoplysninger

2.1. Brug af personoplysninger
Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering.

Personoplysninger bruges til at gennemføre den handling eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier.

2.2 Kontakt vedr. personoplysninger
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Frivilligjob.dk, skal du rette henvendelse på mail info@frivilligjob.dk eller telefon 98 12 02 24 (telefontid: hverdage kl. 10-15). Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataforordningen (GDPR - gældende pr. 25. maj 2018).

2.3 Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge Persondataforordningen ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

3.0 Kontakt
Frivilligcentre og Selvhjælp Danmark
Frederiksgade 78 B
8000 Aarhus

Telefon: 98 12 02 24
Email: info@frivilligjob.dk