FriSe har i udarbejdelsen af denne sektion af friviligjob.dk været inspireret af eksisterende viden og publikationer fra eksempelvis Dansk Flygtningehjælp, Røde Kors, DGI, Projekt Dobbeltminoriteter under Danske Handicaporganisationer, Frivilligcenter Vesterbro-Kgs. Enghave-Valby og Center for Frivilligt Socialt Arbejde. Vi har endvidere gennemført en spørgeskemaundersøgelse blandt foreninger for at undersøge praksis, muligheder og barrierer.

Sitet bygger således på forskellige kilder og indskriver sig i en lang række af publikationer, som på forskellige vis har fokus på borgere med anden etnisk baggrund og på rekruttering og fastholdelse af frivillige.

En undersøgelse af udviklingen i danskernes frivillige arbejde fra 2004-2012. Undersøgelsen er en opfølgning på en undersøgelse fra 2004, som var den første omfattende dokumentation af danskernes frivillige engagement. Se mere her.

Vi benytter cookies til statistik, sociale medier, bedre brugeroplevelse og advertising via tredjepart. Brug af sitet forudsætter accept af vores privatlivspolitik Accepter