For foreninger, fonde og andre NGO'er er annoncering på frivilligjob.dk gratis.

I kan oprette det antal jobs, I har behov for, og vi giver jer gratis adgang til en brugerprofil, hvorfra I kan oprette og redigere jobs og se statistik. Her på siden kan du læse mere om en række yderligere tilbud frivilligjob.dk, der kan styrke jeres digitale rekrutteringstrategi og mobilisere flere frivillige til jeres arbejde.

Med frivilligjob.dk/NGO giver I besøgende på foreningens hjemmeside adgang til at søge i de jobs, I og jeres lokale afdelinger har på frivilligjob.dk. Løsningen giver jer jeres potentielle frivillige den komplette søgeoplevelse fra frivilligjob.dk – suppleret af et kort, der visualiserer de frivillige muligheder, I tilbyder landet over. Med frivilligjob.dk/NGO får I et dynamisk og opdateret søgeredskab, der mobiliserer flere frivillige til jeres organisation.

Se et eksempel på et feed her hos Frivillighuset Vindrosen, som viser de frivillige jobs i Esbjerg Kommune. Feeded kan tilpasses på flere måder og kan fx også vise en organisations forskellige frivilligjobs i hele landet. Ved implementering kan I tilpasse både layout og indhold til jeres behov og ønsker.

Årligt abonnement: 15.000 kr.

Vi benytter cookies til statistik, sociale medier, bedre brugeroplevelse og advertising via tredjepart. Brug af sitet forudsætter accept af vores privatlivspolitik Accepter