Denne del af frivilligjob.dk er udarbejdet som en del af strategien ”Civilsamfundet bygger bro”, der med støtte fra Udlændinge-, Integrations- og Boligministeriet blev iværksat i 2013 og løber frem til foråret 2017. Formålet er at styrke civilsamfundets rolle i integrationsprocessen og at styrke inddragelsen af borgere med anden etnisk baggrund i civilsamfundet og i foreningslivet for at give dem adgang til et fælleskab, der både danner, uddanner og skaber aktive medborgere.

Strategien består af otte konkrete initiativer, hvor FriSes rolle har været at sætte fokus på civilsamfundets rolle og mulighed for at rekruttere borgere med anden etnisk baggrund som frivillige.

De andre projekter under indsatsen er:

Oxford Research har stået for faciliteringen af en række netværksmøder mellem aktører på det frivillige integrationsområde. Netværket har til formål at styrke videndeling blandt de mange aktører samt øge viden om det frivillige integrationsområde.

Vi benytter cookies til statistik, sociale medier, bedre brugeroplevelse og advertising via tredjepart. Brug af sitet forudsætter accept af vores privatlivspolitik Accepter