Hvorfor Frivilligjob.dk?

Frivilligjob.dk er Danmarks største portal for frivilligt arbejde. De seneste tre år (2015-17) er der blevet sendt knap 50.000 ansøgninger via frivilligjob.dk, og siden har mere end en halv million besøgende årligt. Det giver jeres organisation den synlighed, der skal til for, at I finder den eller de frivillige, I søger. 

Hvert år søger mere end 10.000 mennesker et frivilligt arbejde via frivilligjob.dk. På disse sider kan du finde inspiration og guidelines til, hvordan du bedst muligt får de personer med i dit frivillige fællesskab. 

Opret dit første opslag her.

Guide til det gode opslag

Hvordan formidler I bedst det frivillige arbejde i jeres organisation? Kodeordene er skarpt, overskueligt, konkret, informativt og relevant. Rekruttering via online medier er præget af hurtighed: Det næste frivilligjob er få klik væk, og det er vigtigt at få formidlet, hvad der gør frivilligt arbejde hos jer til noget særligt. Hvad brænder I for? Hvilken forskel gør man som frivilligt hos jer? Og hvad får den frivillige ud af at engagere sig hos netop jer?

Læs hele guiden her.

Volunteering.dk

I 2014 lancerede vi Volunteering.dk i samarbejde med Obelske familiefond. Det er en engelsk pendant til frivilligjob.dk, og henvender sig til bl.a. expats, internationale studerende og nytilkomne. 

Med et opslag på volunteering.dk får I mulighed for at nå en målgruppe af ikke-dansktalende frivillige, der ofte er ressourcestærke og ønsker at gøre en indsats som frivillige.

Har I et opslag på frivilligjob.dk? Så kan I også få et på volunteering.dk. Log på, vælg dit opslag og vælg så oversæt til engelsk. Det kan næsten ikke blive nemmere.