Hvorfor Frivilligjob.dk?

Frivilligjob.dk er Danmarks største portal for frivilligt arbejde. De seneste tre år (2015-17) er der blevet sendt knap 50.000 ansøgninger via frivilligjob.dk, og siden har mere end en halv million besøgende årligt. Det giver jeres organisation den synlighed, der skal til for, at I finder den eller de frivillige, I søger. 

Hvert år søger mere end 10.000 mennesker et frivilligt arbejde via frivilligjob.dk. På disse sider kan du finde inspiration og guidelines til, hvordan du bedst muligt får de personer med i dit frivillige fællesskab. 

Opret dit første opslag her.

Guide til det gode opslag

Hvordan formidler I bedst det frivillige arbejde i jeres organisation? Kodeordene er skarpt, overskueligt, konkret, informativt og relevant. Rekruttering via online medier er præget af hurtighed: Det næste frivilligjob er få klik væk, og det er vigtigt at få formidlet, hvad der gør frivilligt arbejde hos jer til noget særligt. Hvad brænder I for? Hvilken forskel gør man som frivilligt hos jer? Og hvad får den frivillige ud af at engagere sig hos netop jer?

Læs hele guiden her.

Volunteering.dk

I 2014 lancerede vi Volunteering.dk i samarbejde med Obelske familiefond. Det er en engelsk pendant til frivilligjob.dk, og henvender sig til bl.a. expats, internationale studerende og nytilkomne. 

Med et opslag på volunteering.dk får I mulighed for at nå en målgruppe af ikke-dansktalende frivillige, der ofte er ressourcestærke og ønsker at gøre en indsats som frivillige.

Har I et opslag på frivilligjob.dk? Så kan I også få et på volunteering.dk. Log på, vælg dit opslag og vælg så oversæt til engelsk. Det kan næsten ikke blive nemmere.

Vi benytter cookies til statistik, sociale medier, bedre brugeroplevelse og advertising via tredjepart. Brug af sitet forudsætter accept af vores privatlivspolitik Accepter