På denne side har vi samlet relevante links til organisationer og initiativer, hvor du kan vise din støtte og gøre en indsats for de nytilkomne flygtninge, der kommer til Danmark. Her finder du de opslag, der er lagt ind på Frivilligjob.dk af organisationer, som søger frivillige til opgaver, der har med flygtninge at gøre.

Kender du initiativer, der ikke er med? Send os en mail på info@frivilligjob.dk, så vil vi sørge for, at de kommer med på listen.

Blossom er en non-profit organisation, som blev dannet i 2016. Siden da er Blossom vokset med flere aktiviteter, lokaliteter og medlemmer. I dag hjælper vi udsatte kvinder i både USA og Danmark.

Størstedelen af disse kvinder har været ofre for menneskehandel, hjemløshed eller krig og forfølgelse i deres hjemland. En mærkesag for Blossom i Danmark er integrationsprojektet Blooming Room. Gennem undervisning i ernæring og sundhed, yoga samt tekstil og design hjælper vi flygtningekvinder til at få troen på egne evner, mental sundhed, bedre danskkundskaber og inklusion i det danske samfund. Ved at styrke kvindernes selvværd skaber Blooming Room bedre vilkår og muligheder for dem til, at de kan blive en del af det danske samfund samtidig med, at de bevarer deres integritet, kultur og værdier.

Læs mere om Blossom på vores hjemmeside her eller på Facebook.


Vi benytter cookies til statistik, sociale medier, bedre brugeroplevelse og advertising via tredjepart. Brug af sitet forudsætter accept af vores privatlivspolitik Accepter