Brænder du for at gøre en forskel? Så kan du prøve at arbejde frivilligt i udlandet.

Interessen for at komme ud og se verden samtidig med, at man gør en forskel som frivillig, er stor. Derfor har vi samlet information om en række organisationer, der arbejder nonprofit og almennyttigt i deres virke nationalt og internationalt.

De fleste organisationer stiller en række krav til dig, før du kan arbejde frivilligt i udlandet. Nogle kræver bestemte faglige kvalifikationer eller personlighedstræk, andre udsender kun frivillige i en bestemt aldersgruppe. Du bør også stille store krav til den organisation eller virksomhed, der sender dig til udlandet.

Der kan forekomme egenbetaling, når du bliver sendt ud som frivillig. Prisen varierer afhængig af organisation, destination og længden af udsendelsen.

Her kan du finde nogle af de organisationer, der sender frivillige til udlandet:

AFS Interkultur er Danmarks største og ældste organisation for international ungdomsudveksling. Foreningens formål er at bidrage til fred og forståelse lande imellem ved at lade unge mennesker mødes på tværs af kulturelle, økonomiske, religiøse, sociale og politiske skel. AFS Interkultur sender unge til Asien, Latinamerika og Afrika. Læs mere om organisationen her.

Vi benytter cookies til statistik, sociale medier, bedre brugeroplevelse og advertising via tredjepart. Brug af sitet forudsætter accept af vores privatlivspolitik Accepter