Brænder du for at gøre en forskel? Så kan du prøve at arbejde frivilligt i udlandet.

Interessen for at komme ud og se verden samtidig med, at man gør en forskel som frivillig, er stor. Derfor har vi samlet information om en række organisationer, der arbejder nonprofit og almennyttigt i deres virke nationalt og internationalt.

De fleste organisationer stiller en række krav til dig, før du kan arbejde frivilligt i udlandet. Nogle kræver bestemte faglige kvalifikationer eller personlighedstræk, andre udsender kun frivillige i en bestemt aldersgruppe. Du bør også stille store krav til den organisation eller virksomhed, der sender dig til udlandet.

Der kan forekomme egenbetaling, når du bliver sendt ud som frivillig. Prisen varierer afhængig af organisation, destination og længden af udsendelsen.

Her kan du finde nogle af de organisationer, der sender frivillige til udlandet:

Læger, sygeplejersker, jordemødre, logistikere, bioanalytikere, antropologer, psykologer (mental health officers) og administrations- og økonomiansvarlige har mulighed for at arbejde gennem Læger uden grænser med nødhjælp - medicinsk, helbredende og forebyggende. Læs mere om organisationen her.

Vi benytter cookies til statistik, sociale medier, bedre brugeroplevelse og advertising via tredjepart. Brug af sitet forudsætter accept af vores privatlivspolitik Accepter