Mobiliser flere frivillige med frivilligjob.dk/lokal

Med frivilligjob.dk/lokal har vi udviklet en teknologi, der kan anvendes lokalt i din kommune til at mobilisere flere frivillige. Med frivilligjob.dk/lokal giver I kommunens borgere mulighed for at engagere sig i de fællesskaber, der er vigtige for dem – og på den måde, der bedst passer ind i deres liv og hverdag.

Frivilligjob.dk/lokal består af en online indgang til lokale frivilligjobs (placeret på kommunens, frivilligcentrets eller en separat, lokal hjemmeside), hvor borgere via et kort kan finde frivilligjobs i nærheden af dem.

Inkluderet i frivilligjob.dk/lokal er som noget nyt et eventmodul. Eventmodulet er en kommunikationskanal ud til borgere, der ønsker at engagere sig ad hoc og i de begivenheder, de brænder for. Eventmodulet er en ressource, som eventarrangører i kommunen kan trække på, når store eller små events løber af stablen.

Med frivilligjob.dk/lokal bygger I jeres frivilligindsats på den foretrukne platform for det danske civilsamfund. Vi er Danmarks største rekrutteringsplatform for frivilligt arbejde, og de sidste 10 år har vi skabt mere end 113.000 kontakter mellem frivillige og organisationer.

Nyt: Eventmodul inkluderet

Med frivilligjob.dk/lokal kan I skabe en lokal indgang til frivilligt arbejde på kommunen og/eller frivilligcentrets hjemmesider. Se eksempler:

Inkluderet i løsningen er:

  • Feed til hjemmeside: jobvisning fuldt integreret på eget site med søgning i kort, kategorier og fritekst
  • Event-modul: skab et korps af eventfrivillige, der kan træde til, når der afholdes events i kommunen
  • Statistik-modul: mål effekten af den lokale jobbank
  • Annoncering på frivilligjob.dk for kommunale institutioner (værdi: 15.000 kr. årligt)
  • Kvalitetssikring af indhold og support til foreninger og institutioner

Mere end en IT-løsning

Det er grundlæggende i vores tilgang til at skabe lokale jobbanker, at de skal være mere end IT-løsninger. En IT-løsning er kun det værd, som dens brugere skaber. Derfor tilbyder vi løsningen i samarbejde med frivilligcentret i de kommuner, hvor der er et frivilligcenter (Find dit lokale frivilligcenter her).

Frivilligcentrene har med deres unikke position i civilsamfundet både det netværk og den viden, der skal til for at forankre tilbuddet lokalt. Som led i samarbejdet udbreder frivilligcentret kendskabet til den lokale portal og tilbyder kurser til foreninger og institutioner i at anvende portalen.

Alle priser er angivet uden moms.

Det ikke er tilladt at hente jobs fra frivilligjob.dk uden en aftale med os. Det er tilladt at linke til enkelte jobs uden en aftale med frivilligjob.dk, fx til brug af visning af jobbet på Facebook. Det er også tilladt at linke til en søgning i frivilligjob.dk.

Frivilligjob.dk er en nonprofit organisation. Ethvert overskud fra salg af ydelser går til fortsat drift og udvikling af vores services.

Vi benytter cookies til statistik, sociale medier, bedre brugeroplevelse og advertising via tredjepart. Brug af sitet forudsætter accept af vores privatlivspolitik Accepter