Vil I være bedre til at nå de frivillige på nettet? Læs her på siden om, hvordan vi kan hjælpe jer med at rekruttere de frivillige, I har brug for

Med frivilligjob.dk/lokal giver I kommunens borgere adgang til at søge i lokale frivilligjobs. Frivilligjob.dk/lokal er en lokal version af frivilligjob.dk, som kan integreres direkte på kommunens hjemmeside – og give kommunens borgere adgang til at søge i lokale frivilligjobs fra foreninger og institutioner. Løsningen er fuldt understøttet og supporteret version af frivilligjob.dk. I kommuner med et frivilligcenter er der inkluderet en jobgaranti, som er jeres sikkerhed for, at jeres site er levende, dynamisk og indeholder de lokale frivilligjobs, der skal til for at sikre en større mobilisering af frivillige lokalt.

Prisen differentierer alt efter kommunestørrelsen, fordi det har betydning for mængden af supportopgaver. Første år er der for alle et opstartsgebyr. Den endelige pris afhænger desuden også af, hvad I vælger at have med i aftalen: Der er mulighed for lokal forankring workshops for lokale foreninger og institutioner og hjælp til at skrive jobopslag. Kontakt os for at høre mere.

Se et eksempel på et feed her hos Frivillighuset Vindrosen, som viser de frivillige jobs i Esbjerg Kommune. Feeded kan tilpasses på flere måder, og ved implementering kan I tilpasse både layout og indhold til jeres behov og ønsker.

Bemærk: I kommuner, hvor der ligger et frivilligcenter, tilbydes løsningen i samarbejde med frivilligcentret.

Vi benytter cookies til statistik, sociale medier, bedre brugeroplevelse og advertising via tredjepart. Brug af sitet forudsætter accept af vores privatlivspolitik Accepter