Du er velkommen til at kontakte frivilligjob.dk:

  • E-mail: info@frivilligjob.dk
  • Telefon: 31 68 56 87

Telefonen er som udgangspunkt åben hverdage fra kl. 10-15. (OBSTelefonen er lukket helligdage samt mandag-onsdag i påsken, fredag efter Kristihimmelfartsdag, Grundlovsdag, efterårsferien (uge 42) og mellem jul og nytår.

Vi kan være optagede, så hvis vi ikke svarer på telefonen, er du selvfølgelig altid velkommen til at sende os en mail, og så vender vi tilbage hurtigst muligt.Har du spørgsmål til et opslag?

Hvis du har spørgsmål til opslag, fx om arbejdsopgaver, baggrund, målgruppe, tidsforbrug osv., kan du kontakte organisationen via formularen "Kontakt organisation", som står lige over hvert opslag. Herefter vil den organisation, der har oprettet opslaget, kontakte dig.

Frivilligjob.dks medarbejdere ved ikke mere om det enkelte frivilligjob end det, som står i opslaget. Derfor er kontaktformularen den hurtigste og mest effektive måde at få kontakt til de ansvarlige for jobopslaget.Medarbejdere:

  • Marie Tolstrup Hansen, projektleder: marie@frise.dk
  • Mathilde Schaumburg-Müller, projektkonsulent: mathilde@frise.dk
  • Malene Holmgaard Iversen, projektkonsulent: malene@frise.dk
  • Trine Gade Simonsen, supportmedarbejder: info@frivilligjob.dkAdresse:
Frivilligjob.dk
Frederiksgade 78B, 1.
8000 Aarhus COplæst tekst:

Hvis du ønsker at få teksten på frivilligjob.dk læst op, så henviser vi til www.adgangforalle.dk/

Vi benytter cookies til statistik, sociale medier, bedre brugeroplevelse og advertising via tredjepart. Brug af sitet forudsætter accept af vores privatlivspolitik Accepter