Frivilligjob.dk har 15 års erfaring med online rekruttering af frivillige i Danmark - og data om, hvad der virker, og hvad der ikke gør.


Den viden deler vi gerne! Her på siden kan du blandt andet finde artikler om opslag,der virker, om inklusion af mennesker med handicap som frivillige eller om at inddrage internationale i jeres aktiviteter.

Hvis I er en gruppe af frivillige, der vil styrke jeres rekruttering af frivillige, anbefaler vi et kursus eller et oplæg om online-rekruttering og om, hvordan I bedst udnytter internettets mange muligheder for at nå ud til de rette frivillige. På vores kurser kommer vi blandt andet omkring digitale rekrutteringsstrategier, mulige platforme og tips og tricks til den gode rekruttering. Kursusdeltagerne vil gå fra kurset med en større viden om onlinerekruttering og klar til i højere grad at udnytte de rekrutteringsmuligheder, som internettet giver. Kontakt os for at høre mere om indhold og priser.

Tjek også gerne jeres lokale frivilligcenters tilbud. Frivilligcentrene tilbyder viden om frivilligt arbejde lokalt og afholder ofte kurser og fyraftensmøder om relevante emner.


Vi benytter cookies til statistik, sociale medier, bedre brugeroplevelse og advertising via tredjepart. Brug af sitet forudsætter accept af vores privatlivspolitik Accepter