For plejecentre, daginstitutioner, skoler, folkekirker og andre offentlige institutioner kan vi desværre ikke tilbyde gratis annoncering på frivilligjob.dk. Vi er - grundet Frivilligjob.dks finansiering - nødsaget til at opkræve en mindre brugerbetaling til at dække vores udgifter.

Ved vurdering af, om en institution er omfattet af brugerbetaling, ser vi på, hvor de frivillige vil blive organiseret - dvs. hvem, der ansætter de frivillige. Hvis en kommunal organisation understøtter en formelt organiseret venskabsforening på fx et plejecenter ved at hjælpe med rekrutteringen af frivillige, vil der ikke være brugerbetaling (fordi de frivillige engageres af foreningen og ikke af kommunen). Hvis plejecentret selv organiserer den frivillige indsats, vil opslaget være omfattet af brugerbetaling.

Hvis du kun skal rekruttere frivillige en gang, anbefaler vi et enkeltopslag til 500 kr. for et opslag. Dit opslag kan ligge på siden i op til et halvt år, og du kan redigere i opslaget undervejs.

Opret dit opslag her.

Vi benytter cookies til statistik, sociale medier, bedre brugeroplevelse og advertising via tredjepart. Brug af sitet forudsætter accept af vores privatlivspolitik Accepter