For plejecentre, daginstitutioner, skoler, folkekirker og andre offentlige institutioner kan vi desværre ikke tilbyde gratis annoncering på frivilligjob.dk. Vi er - grundet Frivilligjob.dks finansiering - nødsaget til at opkræve en mindre brugerbetaling til at dække vores udgifter.

Ved vurdering af, om en institution er omfattet af brugerbetaling, ser vi på, hvor de frivillige vil blive organiseret - dvs. hvem, der ansætter de frivillige. Hvis en kommunal organisation understøtter en formelt organiseret venskabsforening på fx et plejecenter ved at hjælpe med rekrutteringen af frivillige, vil der ikke være brugerbetaling (fordi de frivillige engageres af foreningen og ikke af kommunen). Hvis plejecentret selv organiserer den frivillige indsats, vil opslaget være omfattet af brugerbetaling.

Hvis I som kommune ønsker at understøtte en mobilisering af frivillige til kommunens institutioner, er det oplagt at tegne et årsabonnement, der dækker samtlige institutioner i kommunen. Ved at give jeres institutioner mulighed for at rekruttere uden brugerbetaling for den enkelte, gør I det nemt at arbejde med online rekruttering og en bred og mangfoldig rekruttering til kommunens institutioner.

Med et abonnement kan alle kommunens institutioner få deres egen konto på frivilligjob.dk. I behøver med andre ord ikke at centralisere rekrutteringsprocessen – den foregår bedst i den enkelte institution.

Kontakt frivilligjob.dk, hvis du vil høre mere om vores abonnementsordninger eller tegne et abonnement.

For kommuner med indbyggertal over 250.000 eller under 20.000 gælder andre priser for kommuneabonnementet. Kontakt frivilligjob.dk for yderligere information.

Vi benytter cookies til statistik, sociale medier, bedre brugeroplevelse og advertising via tredjepart. Brug af sitet forudsætter accept af vores privatlivspolitik Accepter