Frivilligt arbejde er for alle – og frivilligjob.dk opfordrer altid alle uanset køn, alder, etnicitet, nationalitet, social baggrund, seksuel orientering, handicap og religiøst eller politisk ståsted til bruge portalen til enten at finde frivillige eller til selv at finde et frivilligt arbejde. Ambition er at vise bredden i det frivillige arbejde og inspirere alle mennesker til at finde netop det frivillige arbejde, der matcher deres situation, interesser og kompetencer, og hvor de kan gøre en positiv forskel for et andet menneske. 

Frivilligjob.dk er et effektivt redskab til at få nye ind i de frivillige fællesskaber og gøre dem mangfoldige. Tal fra vores seneste brugerundersøgelse fra januar 2019 viser, at:

  • 45 % af ansøgerne ikke har lavet frivilligt arbejde før
  • 14 % af ansøgerne lever med et handicap, funktionsnedsættelse eller kronisk sygdomI september 2018 vedtog EU et nyt webtildængelighedsdirektiv (Web Accessibility Directive, WAD), som kræver, at alle offentlige organer i EU-medlemsstaterne offentliggør en tilgængelighedserklæring på deres websites. Det gælder for statslige, regionale og kommunale myndigheder. Frivilligjob.dk aspirerer mod at være så tilgængelige som mulige.

Vi benytter cookies til statistik, sociale medier, bedre brugeroplevelse og advertising via tredjepart. Brug af sitet forudsætter accept af vores privatlivspolitik Accepter