Vil du være frivillig fra din sofa?

I vores virtual volunteering-kategori finder du jobs, du kan udføre hjemmefra. Virtual volunteering er for dig, der  gerne vil yde en frivillig indsats, men som måske ikke har tiden til at deltage aktivt i foreningslivet eller bor langt fra den organisation, du vil bidrage til. Virtual volunteering kan være mange ting - grafisk arbejde, opsætning af hjemmesider eller rådgivningsarbejde er nogle af de opgaver, vi ser eksempler på.

Frivillig på trods af begrænsninger

Lever du med et form for handicap, funktionsnedsættelse og/eller kronisk sygdom, kan det være, at du ikke har mulighed eller overskud til at være frivillig på ordinære vilkår, hvor du fx skal være praktisk hjælper på en varmestue eller spejderleder. Men derfor kan du stadig godt skabe stor værdi for en frivillig forening eller en vigtig sag! Har du mulighed for at arbejde fx hjemmefra eller via computeren, så kan virtual volunteering være noget for dig. Her har du mulighed for at deltage i de frivillige arbejde på dine egne vilkår. Ofte vil du have mulighed for at tilrettelægge, hvornår du har tid til at udføre arbejdet. Nogle jobs er tidsbestemte, som fx en telefonrådgiver, hvor du skal være tilgængelig på bestemte tidspunkter. 

Der er stor diversitet i, hvilke opgaver og arbejdsområder du kan arbejde med inden for virtual volunteering. Du kan fx arbejde med social medier, fundraising, være online rådgiver mv.

Vil du være frivillig som virtual volunteer?

Hvis du vil finde et frivilligt arbejde, du kan udføre hjemmefra, så find det på frivilligjob.dk her.

Kan du ikke finde det opslag som virtual volunteer, som du ønsker at arbejde med, men du ved måske hvilket område eller opgaver du gerne vil arbejde med, så anbefaler vi dig at kontakte en frivillig forening eller organisation og tilbyde din assistance alligevel. Mange organisation er ofte villige til at tilpasse sig, når de bliver spurgt, for du kan bidrage til deres formål ud fra dine præmisser. 

Vil du søge virtual volunteers?

Hvis din organisation søger virtual volunteers, så læg jeres opslag ind her.

Vi benytter cookies til statistik, sociale medier, bedre brugeroplevelse og advertising via tredjepart. Brug af sitet forudsætter accept af vores privatlivspolitik Accepter